Vizualizarea imaginilor

Imagini despre programul de evidenţă de cimitir

Videouri despre programul de evidenţă de cimitir

Descriere

Despre noi şi despre evidenţă de cimitir


      Stimate Domn,

      În ziua de azi este evidentă pentru toată lumea importanţa gestionării şi prelucrării electronice a datelor şi însemnătatea avantajelor acestora.

      În cazul datelor bisericeşti aceasta are o valabilitate mai accentuată, fiindcă administrarea datelor în multe cazuri a fost neglijată ani în şir sau este incompletă şi astfel aducerea la zi a bazei de date este aproape imposibilă cu mijloace tradiţionale.

      Firma noastră s-a specializat la producerea şi distribuirea produselor software potrivite gestionării şi prelucrării datelor bisericeşti, realizează şi comercializează programe care fac posibile administrarea şi prelucrarea (stocarea, ţinerea la zi, modificarea, tipărirea, exportarea) datelor bisericeşti în conformitate cu cerinţele bisericeşti.

      Îndrăznesc de a vă atrage atenţia Dvs. la programul de Evidenţă de cimitir „ECCLESIASOFT” care este utilizat cu succes de Biserica Reformată II din Odorheiu Secuiesc/România/ precum şi de Biserica Reformată IV din Târgu Mureş /România/ (Cimitirul Municipal Remetea).

      Programul de Evidenţă de cimitir „ECCLESIASOFT” ţine evidenţa mormintelor din cimitir. Datele mormintelor conţin date privind decedaţii (nume de familie, prenume, anul naşterii şi anul decesului), date privind chiriaşul mormântului (nume de familie, prenume, adresă, acte de închiriere), precum şi date privind mormântul (aşezarea în cadrul cimitirului: parcela, numărul locului mormântului, menţiuni privind starea mormântului, precum şi alte date, ca de exemplu: mormânt ocrotit, monument de artă etc.)

      Programul ţine la zi în mod automat cele trei registre conform morţilor şi chiriaşilor, care - ca şi oricare foaie de date a fiecărui mormânt - pot fi tipărite oricând. Programul de Evidenţă de cimitir efectuează administrarea tuturor operaţiunilor tradiţionale, face posibilă gruparea după diferite coduri de căutare, prezentarea, tipărirea precum şi expunerea în diferite formate (Crystal Reports, PDF, Excel, Word, RTF).
      Prin posibilitatea de căutare multicodală, programul este capabil de a întocmi şi de a prezenta registre şi liste.

      Programul de Evidenţă de cimitir asigură şi depozitarea imaginilor despre morminte: dispune de galerie de imagini.

      Produsul nostru ţine cont în mod considerabil de pretenţiile specifice ale beneficiarilor noştri. Programul nostru este bilingv (maghiar, român), mijloacele de utilizare ale acestuia, manipularea sunt simple şi nu necesită cunoştinţe speciale de calculator. Pentru prezentarea produsului nostru, pentru învăţarea utilizării lui - conform experienţei noastre - este de ajuns din belşug o zi.

      Este firesc că oricând suntem disponibili de a modifica, de a adapta programele existente conform cerinţelor speciale ale clienţilor noştri.

      Pentru informaţii ample, respectiv pentru prezentarea gratuită a programului vă rugăm să ne contactaţi cu încredere.

Cu stimă,
(Molnár István)
director, programator
Molnár István director, programator

Comandă

Date de contact, trimitere de e-mail şi comandă:

Evidentă cimitir,Cimitir,Evidentă,Temetőnyilvántartó,Temető,Nyilvántartó

Contact:

Molnár István

str. Tudor Vladimirescu, nr. 34,

bl. P-64, et. III, ap. 12

450075, Zalau - județul Sălaj

România

Tel: +40 757 045 426

Email1: ecclesiasoft@yahoo.com

Email2: quicksilver17ro@yahoo.comEvidentă cimitir,Cimitir,Evidentă,Temetőnyilvántartó,Temető,Nyilvántartó

Trimitere de e-mail:

Nume:

Telefon:

Adresă email:

Conținut:
Evidentă cimitir,Cimitir,Evidentă,Temetőnyilvántartó,Temető,Nyilvántartó

Comandă: